Zoals u kunt zien wordt deze pagina niet meer bijgehouden. 

Wij werken op school met de app/website parro. Ouders/verzorgers krijgen via deze app/website mededelingen/berichten en foto's te zien van de groep(en) waarin hun zoon(s)/dochter(s) zit(ten). 

Ouders/verzorgers zijn zo op de hoogte wat er in de groepen gebeurt. 

Groep 7

Ook in groep 7 besteden we natuurlijk veel aandacht aan de Kinderboekenweek. 
De oma's van Sen en Michelle hebben al een keer voorgelezen in de klas. Ze hebben allebei 2 hoofdstukken uit "Meester Jaap makt er een puinhoop van"voorgelezen. De kinderen en oma's genoten! 
Ook zijn we druk bezig om een geschikte kandidaat te vinden voor de voorleeswedstrijd. Chynita haar voorleescapaciteiten werden deskundig beoordeeld door onze jury Stefan en Britt.
Als klap op de vuurpijl hebben we maandagmidag gezelschapsspelletjes mogen spelen met een heleboel opa's en oma's. Wat was dit geweldig! Een hoop blije en fanatiek gezichten bij zowel de kinderen als de opa's en oma's. 

 

 

 

Op donderdag krijgt groep 7 gymles van juf Annelies. Zij volgt namelijk vanaf dit schooljaar de gymopleiding, ze loopt dus een soort van stage bij ons in de groep. De laatste les was wel érg leuk; we kregen namelijk acrobatiekles. Aan de hand van kaarten moesten de kinderen op verschillende niveau's een aantal opdrachten uitvoeren.

 

Even voorstellen:

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Marieke Huijzer en ik ben de nieuwe stagiare in groep 7. Ik zit in het eerste jaar van de Katholieke Pabo in Zwolle, om op mijn eigen oude basisschool stage te lopen. Gedurende de eerste weken zal ik één dag in de week mee lopen, maar later zal ik ook meerdere dagen per week aanwezig zijn.

Ik hoop dat ik de leerlingen veel zal leren en dat ik hier zelf ook van leer.

Ikzelf heb er veel zin in! Ik hoop de leerlingen ook!

 

 

Maandag 19 september is de nationale sportweek van start gegaan. Ook in groep 7 besteden we daar aandacht aan. Dit doen we door dagelijks een aantal onderdelen van de Sopt10kamp af te werken. De kinderen proberen per onderdeel maximaal 10 punten te scoren. Zo zijn er de onderdelen: Blade Run, Dizzy Run, Fast Hands, 10x10 sprint, Doelschieten, Skating Steps en nog veel meer. Wie aan het eind van de week de meeste punten bij elkaar heeft gesport, mag zich een jaar lang "Sport10kamper-van het-jaar" noemen!

Huiswerk groep 7:

 
14 Okt Topo 1
 
26 Okt: Engels Unit 1
 
28 Okt: Aardrijkskunde blok 1

Engels huiswerk

 
Woensdag 26 oktober is de eerste toets van Engels. Een handig programma om de woordjes te leren is WRTS. 
Maak eerst een account aan via www.WRTS.nl. 
Klik vervolgens in de bovenste balk op: Woordenlijsten > goedgekeurde lijsten > TiemeMeulenhoff > Take it Easy >  Take it Easy groep 8 > Lijsten bekijken > Groep 8 Unit 1 > direct overnemen. 
Als je dit gedaan hebt, ga je weer naar het startscherm van WRTS. Klik nu op Mijn lijsten. Als het goed is staat de woordenlijst erin en kun je aan de slag. Succes!
 

Klassendienst:

 
deze week: Sem en Joyce
 
24 t/m 28 oktober: Maryam en Roxan
 
31 oktober t/m 4 november: Yael en Sarah

Presentatie

31 oktober: Jason

7 november: Bjorn

14 november: Joyce

Nieuwskring

1 november: Damiano

8 november: Michelle

15 november: Maryam

Boekenkring

14 oktober: Lars

28 oktober: Britt

4 november: Caitlin